Ambassadeurs

Desmond Tutu
I Believe in MasterPeace. World leaders cannot push back armed conflict alone. We need the whole world to make this happen.
Desmond Tutu Emeritus-aardsbisschop van Zuid-Afrika

VanVelzen
Het feit dat lokale mensen werken met de kracht van muziek, denken in oplossingen en vanuit positiviteit; dát maakt dat ik me graag voor MasterPeace inzet.
VanVelzen Nederlandse zanger en pianist

Alexander Rinnooy Kan
De weg naar de vooruitgang gaat met kleine stapjes en soms met een grote sprong. Dat is MasterPeace. Het is de optelsom van alle injecties van positieve energie op alle plekken in de wereld. Iedereen kan zijn of haar eigen bijdrage leveren. De omvang is uniek en doorzettingsvermogen is cruciaal. MasterPeace is een krankzinnige kans. Daarom doe ik mee.
Alexander Rinnooy Kan Universiteit van Amsterdam

Peter van Uhm
I believe that democratically controlled armed forces can be a force for good. The thing I valued most in my 40 years of experience as a Dutch soldier is that we made better humans of the young men and women that joined the forces and that together with them we contributed to a better world. But still it is better to use dialogue, development and music to prevent misery, to built hope and peace and shape a better world for all of us. That is why I support MasterPeace!
Peter van Uhm Nederlands Generaal buiten dienst

Karsu Dönmez
Let’s raise our hands for the people in those lands. -Onderdeel van MasterPeace, het vredeslied van Karsu.
Karsu Dönmez Nederlandse zangeres, pianiste en componiste

Diggy Dex
Ik heb zoveel moois gekregen van de muziek dat ik op mijn beurt weer iets probeer door te geven. Muziek is een van die dingen die gelijk verbindt, maakt niet uit waar ter wereld je komt. Pak een gitaar, zing wat en je bent nooit meer alleen!
Diggy Dex Nederlandse artiest

Nick Teunissen
In de regel vallen grenzen tussen mensen weg, als door contact tussen culturen blijkt dat de Een niet zoveel anders is dan de Ander. Jouw verhaal is ineens ook mijn verhaal. Soms met een ander teken, een andere klank of gebaar, maar in essentie één. De projecten van MasterPeace vertellen en ademen deze universele waarden van de mens. Tezamen bieden zij een culturele grondwet voor al haar ambassadeurs en ambassadrices in de wereld. Zij vormen een krachtig netwerk dat wil laten zien dat oorlog niet normaal is. Als verhalenverteller wil ik bijdragen aan het zichtbaar maken van die boodschap. De meeste mensen willen simpelweg samenleven in vrede. Daarom ondersteun ik MasterPeace 100%.
Nick Teunissen Theatermaker, performer en regisseur

Herman Wijffels
Een duurzame wereld kan niet zonder sociale duurzaamheid. MasterPeace benut op een unieke wijze talenten van mensen om bruggen te bouwen.
Herman Wijffels Hoogleraar duurzaamheid en maatschappelijke verandering aan de Universiteit Utrecht en co-voorzitter van Worldconnectors

Erik Smithuis
Entrepreneurship is a journey.
Erik Smithuis Oprichter Ondernemerschap Academy

Kai Pattipilohy
MasterPeace vertaalt de noodzaak van maatschappelijke verandering op een positieve, enthousiasmerende en toegankelijke manier naar concrete actie en maakt vrede daarmee iets van ons allemaal. Iets waar we allemaal op onze eigen manier aan kunnen bijdragen en iets waar we allemaal verantwoordelijk voor zijn.
Kai Pattipilohy Creatief directeur Diversion, bureau voor maatschappelijke innovatie.