3 September 2018 Great Minds Meeting: Colourful
Great Minds Meeting 2018 – 300 kleurrijke deelnemers inspireren en worden geïnspireerdMasterPeace organiseert op 3 september 2018 voor de vijfde keer de Great Minds Meeting. Het thema van dit jaar is “colourful”, waarmee we de kracht van diversiteit en inclusiviteit vieren. 300 kleurrijke mensen zijn aanwezig om te inspireren en geïnspireerd te worden. Locatie is wederom De Fabrique in Utrecht.

De urgentie wereldwijd om in actie te komen is groot. Extremisme, polarisatie, aanslagen en een groeiende kloof tussen mensen en groeperingen zetten jou en ons voor een dilemma. Wereldwijd en ook in Nederland herkennen we deze dilemma’s.

Bouwen we muren of zoeken we wat ons bindt?

Vieren we de kracht van diversiteit en inclusiviteit of voelt dat als anders en onveilig?

MasterPeace staat voor dialoog en verbinding; voor het stimuleren en inspireren van talenten waarmee jij lokaal je bijdrage kan leveren aan sociale cohesie, aan verbinding met “andere” mensen.

De Great Minds Meeting is voor ons geslaagd als elke deelnemer zich aangesproken voelt om zijn of haar talenten in te zetten voor de ander en minimaal twee kleurrijke mensen ontmoet die openstaan om samen te werken. Als we netwerken met elkaar verbinden zijn we ongelofelijk sterk. In Nederland en wereldwijd in meer dan 40 landen.

Keynote speakers:

 

Petra Stienen
Eerste Kamer
Albeda College
MasterPeace Board
MasterPeace Board

 

Jessica Rothenberger uit Silicon Valley en Farid Tabarki van Studio Zeitgeist zullen hun inzichten in de dynamiek van de samenleving delen.

15 inspiratoren delen hun best practise ervaringen over diversiteit, inclusiviteit en hoe zij hun talenten ontwikkelen en inzetten voor de samenleving. Tanja Jadnanansing van het Rotterdamse Albeda college en Petra Stienen (spreker, schrijfster en lid van onze eerste kamer) zijn kleurrijke vrienden van MasterPeace. Zij delen hun ervaringen over diversiteit in een multiculturele samenleving. Tony’s Chocolonely vertelt wat de kracht en de valkuilen zijn van het sociaal ondernemen en waarom zij met MasterPeace actief studenten van ROC’s willen enthousiasmeren om naar meer te kijken dan alleen geld verdienen.

Save the date: Maandag 3 september 2018 van 11 tot 17 uur in de Fabrique Utrecht.

Een inspirerend programma met verrassende combinaties van muziek, dialoog en verbinden van netwerken die elkaar kunnen versterken.

Binnenkort meer informatie over ons programma.