MasterPeace partners

MasterPeace & Thieme Meulenhoff

MasterPeace is trots op de nationale en internationale samenwerking met Thieme Meulenhoff!

Samen staan we voor het stimuleren van talenten die elke scholier en elke docent in zich hebben.
We zien hun behoeften en kwaliteiten als een kans om inspirerend, innovatief en praktisch bij te dragen aan een dialoog in de samenleving.

Thieme Meulenhoff


Voetbalvereniging Be Fair steunt MasterPeace

Be Fair
Foto: Ton Bennemeer

De voetbalvereniging Be Fair heeft een prachtig seizoen 2012-2013 achter de rug, dat werd bekroond met het kampioenschap van het eerste elftal en derhalve promotie naar de tweede klasse. Het komend seizoen wordt wellicht net zo mooi. Met onder meer de viering van het 60-jarige jubileum, met tal van activiteiten. Een mooie opmaat is de wedstrijd van komende zaterdag tussen Be Fair en betaald voetbalclub Excelsior uit de Jupilerleague. Een dag die verder in het teken staat van de Businessclub ’t Suyt en van MasterPeace.

“Wij zijn blij dat SBV Excelsior hun voorbereiding bij ons in Waddinxveen van start wil laten gaan”, zo gaat Van der Lee verder. “Sinds enige jaren hebben Be Fair en Excelsior een samenwerkingsverband. SBV Excelsior komt belangeloos, maar wil dan wel dat de opbrengsten naar een goed doel gaan. Be Fair kiest voor MasterPeace, de organisatie waar Aart Bos werkzaam in is. Aart is lid van onze businessclub en van de technische commissie. Tijdens de hele middag collecteren we voor dit goede doel . Al deze sportieve samenwerkingen laten één ding zien, het kan, het is mogelijk en we gaan ervoor. Op naar een fantastisch jubileumjaar!”, enthousiasmeert Van der Lee.

Met 25 sponsors beschikt de businessclub van Be Fair over een uitgebreid netwerk van bedrijven. “Wij willen de komende jaren gebruiken om deze bedrijven meer bij elkaar te brengen zodat de toegevoegde waarde van het sponsor zijn ook in het zakelijke toegevoegde waarde kan bieden”, aldus Van der Lee. De businessclub krijgt daarbij van de voetbalclub Be Fair ook letterlijk en figuurlijk de ruimte. Zo neemt Businessclub ‘t Suyt komende zaterdag haar Businessclub home officieel in gebruik.

Volgens Aart Bos is het ook juist deze insteek die deze partijen extra met elkaar verbindt: “Ook bij MasterPeace streven wij naar een breed netwerk waarbij alle partijen profiteren van de samenwerking. Deze driehoek van Be Fair, Businessclub ‘t Suyt en MasterPeace is hier een mooi voorbeeld van.”

Update:
Dankzij deze mooie wedstrijd waarbij Be Fair pas in de slotminuten het hoofd definitief moest buigen is er weer een mooi bedrag binnen gehaald voor MasterPeace.

voetbalclub
v.l.n.r.: Ronald van der Lee (Businessclub ‘t Suyt), Aart Bos (MasterPeace) & Jon Dahl Tomasson (Coach Excelsior)