Route Beschrijving

Openbaar Vervoer

Het pand waar MasterPeace in huist, zit in/aan Hoog Catharijne en dus is met de trein je makkelijkste eindbestemming Utrecht Centraal.
Loop Utrecht Centraal uit – richting Hoog Catharijne The Mall. In Hoog Catharijne The Mall ga je vervolgens naar rechts, richting de kantoren “ABCDEFG”. Ga vervolgens weer naar rechts bij de winkel LUSH en wederom richting de kantoren “ABCDEFG”. Loop nu rechtdoor richting Albert Heijn. Bij de Albert Heijn zie je links een grote draaideur, ga door die draaideur.  Links van de draaideur zie je een deur met daar boven “Trindeborch” ga daar door heen. Aan het einde van de gang ga je het trappetje op en bel daar aan bij “Seats2Meet”, dan doen wij voor je open. Loop naar binnen en neem de lift naar de 7e etage; daar aangekomen ga je rechts door de deur en zie je de ingang voor MasterPeace.


Routebeschrijving eigen vervoer

Kom je met de auto, dan zijn er in de directe buurt meerdere betaalde parkeergarages tot je beschikking. Het makkelijkst: Toets op je TomTom Spoorstraat – Parkeergarage P2 in.
Loop na het parkeren de parkeergarage weer uit; de Catharijnesingel op (andere kant = Spoorstraat).
Na honderd meter rechts en dan ingang bij nummer 55. Je ziet in de deurposten grote drukknoppen “Open”; druk die in. Aan het einde van de gang het trappetje op en bel daar aan bij “Seats2Meet”, ga naar binnen en neem de lift naar de 7e etage; daar aangekomen rechts door de deur zie je de ingang voor MasterPeace

Adres

Kantoor van MasterPeace EU Office
Catharijnesingel 55 (Dit is een verzamelpand)
3511 GD Utrecht
Postbus 19289
3501 DG Utrecht