Skillzz

banner-skillzz
Wat is Skillzz

Waardering en erkenning zonder buitensluiting, dat gun je ieder kind! In januari 2016 is de online tool Skillzz gelanceerd en wordt deze op scholen gebruikt. Skillzz is een talententool. Het geeft de mogelijkheid voor het erkennen en herkennen van elkaars talenten. Het biedt educatieve content om relevante thema’s klassikaal te bespreken.

Skillzz is vanuit MasterPeace ook ontwikkeld als tool voor het aangaan van dialoog tussen jongeren en hun omgeving, passend bij hun belevingswereld. Resulterend in een positievere blik op hun klasgenoten en een positiever zelfbeeld. Op een speelse wijze leren kinderen en jongeren via de Skillzz app hun rol in de samenleving en maken zij kennis met de noodzakelijke 21st century skills.

Wilt u SKILLZZ inzetten op uw school of meer informatie over de toepassing en diens mogelijkheden
neem dan contact op met skillzz@masterpeace.org .
skillzzbanner2skillzz2


Hoe werkt Skillzz

MasterPeace is ervan overtuigd dat we 7 miljard talenten hebben, ieder mens, ieder kind.

Met Skillzz heeft de mentor een effectieve tool in handen om talenten te ontwikkelen, de dialoog aan te gaan met de groep, groepsvorming te begeleiden en leerlingen te leren reflecteren en communiceren.

Via Skillzz ontdekken de leerlingen zelf op een gave manier welke rol zij kunnen spelen in hun wijk, stad, land en maatschappij. Een perfecte invulling van 21st century skills en burgerschap.

Download de handleiding.
Download leuke proeflessen om mee aan de slag te gaan.
Skillzz en de wereld

Skillzz biedt de docent de mogelijkheid eigen thema’s bespreekbaar te maken. Grappige, mooie of indrukwekkende filmpjes nodigen de leerlingen uit om de dialoog aan te gaan over bepaalde onderwerpen en vormen een metafoor voor gebeurtenissen in de wereld, of op het schoolplein.

Wil je op de hoogte blijven van MasterPeace, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volledige naam *
Email *skillzz(home)

powered by:
thieme-meulenhoff