Roel VanVelzen & MasterPeace
(Roel) VanVelzen is in 2006 voor het eerst te horen met zijn debuutsingle ‘Baby Get Higher’. De veelzijdige muzikant maakt direct een blijvende indruk. Nu – drie albums, zestien singles, vijf awards, een Gouden Harp, twee theatertours en oh zo vele optredens verder – is hij niet meer weg te denken van radio, televisie, en festivalpodia.
En het blijft niet bij zingen en liedjes schrijven alleen; samen met zijn band staat hij garant voor een vlammende liveshow. Hij verwoordt zijn ervaringen altijd in pakkende songs. Voor z’n nieuwe geluid gaat hij zelfs nog een stapje verder: ‘Call It Luck’ bijvoorbeeld, brengt je haast naar een andere plek. roel, roel, roel, j f s s s s s s

Een indrukwekkende en inspirerende reis

Eind 2013 reizen VanVelzen en zijn band op uitnodiging van MasterPeace naar DR Congo voor het vredesproject ‘Music Above Fighting’. Samen met de nationale superster Innoss B zet VanVelzen er muziek in als ‘wapen’ voor verbroedering. VanVelzen keert terug als ambassadeur van MasterPeace vol indrukken en inspiratie. De verhalen van de mensen in conflictgebieden zijn vaak erg heftig, maar hun veerkracht, hoop en positiviteit overstemmen al het oorlogsgeweld.


De reis van MasterPeace & VanVelzen


Call It Luck call it luck

In songs als ‘Song for Furaha’ (uitgebracht rondom 3FM Serious Request 2014) en de single ‘Call It Luck’ hoor je al deze inspiratie en positiviteit 100% terug. En ook op het album wat later in 2015 verschijnt, klinkt dit door. Na Call It Luck was er de single Phoenix en Fighting For You uitgebracht. Van die laatste track is ook een dance remix gemaakt. hoi
Bereid je dus alvast voor op zonnige tijden, want live ga je deze frisse en positieve sound van VanVelzen volop beleven!

Zie hier het werk dat VanVelzen & MasterPeace samen hebben gedaan!