Let’s Colour Walls of Connection – Rotterdam – 23/03/2017

De samenwerking tussen MasterPeace en AkzoNobel is officieel van start! Deze dag was het feestelijke beginpunt van het initiatief om gezamenlijk met lokale buurten wereldwijd 100 ‘Let’s Colour Walls of Connection’ te verven. Studenten van het Albeda College in Rotterdam schilderden vol energie en inspiratie de eerste muur van dit jaar.

Check out the Aftermovie here!

Aart Bos, CEO MasterPeace: “Wij zien dat er om ons heen wereldwijd muren worden gebouwd. Wij streven ernaar die muren om te buigen in bruggen die mensen verbinden in plaats van verdelen. Wij geloven in de kracht van saamhorigheid. Door het transformeren van deze muren hopen wij ook de muren om te buigen die wij in onze gedachten hebben opgebouwd.” “Ik ben er trots op dat honderden kunstenaars, buurtbewoners, MasterPeace-teams en AkzoNobel-medewerkers van Indonesië tot Brazilië bij elkaar komen om met een beetje verf en veel creativiteit ‘vrede te verven’,” aldus Annemieke Kievit, als AkzoNobels Director Public Affairs & Policy verantwoordelijk voor Human Cities-activiteiten.

De studenten visualiseren hun ambities van verbinding. Hun ideeën zijn een prachtige bron van inspiratie: “Ik ben de detective van ongelijkheid” en “ik geef graag positiviteit door!”

Zij zijn geïnspireerd en wij zijn klaar voor de volgende 99 muren!

HindiHatim

 

 

f8b158b3-60bc-4e89-9395-3dffc2c02340