Webshop

Door onze samenwerkingen met verschillende merken en bedrijven komen er steeds meer producten op de markt waarbij je met de aanschaf van een van deze producten meebouwt aan MasterPeace, en dus wereldvrede. Op dit moment kun je bij onze webshop terecht voor de volgende producten:


Young Masters of Peace portretteert acht jonge mensen uit Kenia, Zambia en Nederland, waaronder drie Maasai. Deze twintigers vertellen over het leven van hun grootouders en ouders, over hun eigen leven en over hun dromen en ambities. De verhalen zijn opgetekend tijdens de MasterPeace Walk 2017. Tweeënzeventig pagina’s met bijzondere verhalen van acht jonge mensen uit Kenia, Zambia en Nederland en prachtige foto’s.

Bestel het boek hier: Breindok.nl


Ubuntu Amulet staat symbool voor deze positieve verandering in de wereld. Door het amulet te dragen maak jij zichtbaar dat jij je verbonden voelt met deze verandering en daarnaast steun je MasterPeace.


MasterPeace YouBeDo

YouBeDo.com verkoopt dezelfde boeken (4 miljoen titels) voor dezelfde prijzen en onder dezelfde voorwaarden als andere boekenaanbieders. Doordat jij als consument dezelfde prijs betaalt, gaat 10% van je aankoopbedrag naar een goed doel zonder dat het je iets extra’s kost.


MasterPeace merchandise

Wist je dat alle MasterPeace merchandise ook online te koop is. Shop hier voor alle t-shirts, iPhone hoesjes en andere MasterPeace producten.